Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat för att kunna utnyttja funktionerna på den här sidan fullt ut. Läs här om hur du går tillväga

PAKETRESOR OCH UPPLEVELSER FÖR HELA FAMILJEN

Upplev Göta Kanal och Sveriges vackra natur på nära håll med våra cykelpaket och paketresor. Vi har 10 års erfarenhet av att skapar och arrangera minnesvärda upplevelser för våra resenärer. Hos oss hittar du paketresor för både familjen och företaget, allt från båt- och cykelsemester till golfweekends och teambuilding för ditt företag.

Hitta ditt upplevelsepaket

43 paket av totalt 43 Visa paket

Topplista

  1. 4-dagar Cykelpaket Visby i Focus, Strand Hotel 10% rabatt
  2. 6-dagar Gotlands cykelpaket med dagsutflykter från Visby, Solhem Hotel
  3. 7-dagar Cykelpaket Gotland Norra med Fårö 10% rabatt
  4. 6-dagar Cykelsemester på Gotlands Sommarparadis 10% rabatt
  5. 5-dagars cykelpaket i Österlen, Res i boken Augustiresan fotspår

VILL DU UPPLEVA SVERIGE OCH GÖTA KANAL MED OSS?

Vi på Upplevelsepaket strävar ständigt efter att upptäcka och erbjuda nya spännande destinationer att uppleva. I dag är vårt geografiska område för våra paketupplevelser norra och södra Västergötland med Göta Kanal och vackra Tivedens Nationalpark, Östergötland längs Göta Kanal, utmed vackra Siljan i Dalarna, Österlen med sin underbara kust och fantastisk cykling. Vi har även paketupplevelser på Bornholm och Gotland, Öland och Åland.

Vi har cykelpaket & paketresor som passar alla typer av resenärer, allt från sköna golfresor och cykelsemestrar till båtresor där du kan välja att enbart resa med båt på ex Göta Kanal, eller kombinera med cykelturer utefter kanalen. Har du egna önskemål på utformning av din upplevelse? Hör av dig så hjälper vi dig.

Upptäck gärna Göta Kanal på egen hand och bo på vårt nya hotell. Restaurang & Pensionat Prästgården i Töreboda

Är du sugen på att campa utmed Göta Kanal? Besök då Göta kanals minsta och "kanal-närmaste" camping med  stugby, Jonsbodacamping