Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat för att kunna utnyttja funktionerna på den här sidan fullt ut. Läs här om hur du går tillväga

Hitta ditt upplevelsepaket

3 paket av totalt 3 Visa paket

Njut av Göta Kanal med våra Kryssningar

Vill du njuta av Göta Kanal enbart från ett båtdäck, eller vill du även trampa dig fram på dragvägarna då och då? Vi har resor för alla smaker.

Cykla utmed vackra Göta Kanal

Att cykla utmed Göta Kanal är en skön upplevelse för hela familjen eller kompisgänget. Cykla, ät och bo, vi har färdigsydda paket för alla smaker.

Upplev cykelparadiset Gotland

Våra Gotlandsresor erbjuder vackra cykelvägar och njutbara stopp med god mat och sköna sängar. Välj hur du vill uppleva Gotland.

Paddla eller rid i Sveriges sista urskog

Tivedens Nationalpark erbjuder dig en aktiv semester, njut av den oslagbara naturen till häst eller i en kanot. vi tar hand om resten.

Cykla, bo och ät gott på Österlen

Vi har tagit fram det bästa ur Österlen och skapat sköna paketresor för dig som vill andas hav och njuta av vackra stränder och god mat.

Paketresor och upplevelser för hela familjen

Upplev Göta Kanal och Sveriges vackra natur på nära håll med våra cykelpaket och paketresor. Vi har 10 års erfarenhet av att skapar och arrangera minnesvärda upplevelser för våra resenärer. Hos oss hittar du paketresor för både familjen och företaget, allt från båt- och cykelsemester till golfweekends och teambuilding för ditt företag.

Vi rekommenderar

VILL DU UPPLEVA SVERIGE OCH GÖTA KANAL MED OSS?

Vi på Upplevelsepaket strävar ständigt efter att upptäcka och erbjuda nya spännande destinationer att uppleva. I dag är vårt geografiska område för våra paketupplevelser norra och södra Västergötland med Göta Kanal och vackra Tivedens Nationalpark, Östergötland längs Göta Kanal, utmed vackra Siljan i Dalarna, Österlen med sin underbara kust och fantastisk cykling. Vi har även paketupplevelser på Bornholm och Gotland, Öland och Åland.

Vi har cykelpaket & paketresor som passar alla typer av resenärer, allt från sköna golfresor och cykelsemestrar till båtresor där du kan välja att enbart resa med båt på ex Göta Kanal, eller kombinera med cykelturer utefter kanalen. Har du egna önskemål på utformning av din upplevelse? Hör av dig så hjälper vi dig.