Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat för att kunna utnyttja funktionerna på den här sidan fullt ut. Läs här om hur du går tillväga

Bo skönt i våra Mysiga rum

ID VGT36 | Göta Kanal, Västergötland

1dag
Cykel Båt Golf Vandra Kanot Båt & Cykel

Sammanfattning

Bo skönt i vårt familjära pensionat med mysiga hotellrum. Vid Göta Kanal i Töreboda hittar du Pensionat Prästgården med sin lummiga trädgård och sitt centrala läge.

Startdagar

Alla dagar

Ingår

Dubbelrum inkl. frukost & sängkläder

Enkelrum inkl. frukost & sängkläder

Gratis Wi-Fi
Fri parkering

Paketbeskrivning

Hos oss bor du i en varsamt renoverad herrgårdsmiljö. Alla  våra rum har sin egen prägel. Vill du fylla din vistelse hos oss med aktiviteter så hjälper vi dig gärna med t.ex. båt -och cykelturer utmed Göta Kanal,  en dag på golfbanan eller kanske en dagsutflykt till de djupa Tivedsskogarna.

För oss är det viktigt med öppna landskap och glada djur. Vi försöker därför i så stor utsträckning som möjligt välja närproducerade råvaror. Varför vi väljer detta är givetvis med tanke på både smak, miljö och den höga kvaliteten. Det tycker vi är viktiga ingredienser när vi har nöjet att välkomna dig som gäst!

Prästgården har en anrik historia, och byggnaden är från början av 1900-talet. 

Under sommarhalvåret och vid fint väder kan du även välja att sitta ute på vår mysiga terass.

Har du önskemål om specialkost eller specialarrangemang hjälper vi dig även att lösa detta.

 

 

Prislista

Period Vuxen 8–12 år 2–7 år
sommar
1 feb – 31 dec
1050 SEK 500 SEK 300 SEK
Tillägg/avdrag Pris
Dubbelrum inkl. frukost och sängkläder 1550 SEK
Enkelrum inkl. frukost och sängkläder 1050 SEK

Det går utmärkt att ta tåget till Töreboda. Töreboda ligger längs med Västra stambanan, 30 mil från Stockholm och 20 mil från Göteborg.

Göta kanal är ett av de mest spännande byggnadsverken som finns i Sverige. Kanalen tog 22 år att färdigställa och invigdes den 26 september 1832. Den västra delen mellan Sjötorp vid Vänern och Karlsborg vid Vättern har 21 slussar och är 65,3 km lång och går bland annat genom den vackra sjön Viken.

Upplev det rofyllda i att cykla utmed Göta Kanal. Kanalen är kantad av stora lövträd och slingrar sig genom skog och öppna landskap. Man cyklar på kanalbanken, den gamla dragvägen, som är bilfri och praktiskt taget utan backar. De stigningar som finns är vid slussarna.Välkommen till en del av vår svenska historia.


Passa på att ta tåget till Töreboda!
Promenadavstånd till Pensionat Prästgården ca. 400 meter.

http://www.sj.se/