Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat för att kunna utnyttja funktionerna på den här sidan fullt ut. Läs här om hur du går tillväga

Hitta ditt upplevelsepaket

48 paket av totalt 48 Visa paket

PRESENTKORT

Ge bort ett presentkort i Jul på en Upplevelse. Ni väljer beloppet :) info@upplevelsepaket.se Vi bjuder på 10 % rabatt

Njut av Göta Kanal med våra Kryssningar

Vill du njuta av Göta Kanal enbart från ett båtdäck, eller vill du även trampa dig fram på dragvägarna då och då? Vi har resor för alla smaker.

Cykla utmed vackra Göta Kanal

Att cykla utmed Göta Kanal är en skön upplevelse för hela familjen eller kompisgänget. Cykla, ät och bo, vi har färdigsydda paket för alla smaker.

Upplev cykelparadiset Gotland

Våra Gotlandsresor erbjuder vackra cykelvägar och njutbara stopp med god mat och sköna sängar. Välj hur du vill uppleva Gotland.

Cykla, bo och ät gott på Österlen

Vi har tagit fram det bästa ur Österlen och skapat sköna paketresor för dig som vill andas hav och njuta av vackra stränder och god mat.

Presentkort på Upplevelser!

Presentkort på en Cykelsemester eller ett Båtpaket! Välj och vraka på våra upplevelser: Göta kanal, Gotland, Åland, Öland, Österlen och Siljan. Tel.0506-12500 info@upplevelsepaket.se

Vi rekommenderar

VILL DU UPPLEVA SVERIGE OCH GÖTA KANAL MED OSS?

Sugen på en upplevelse på eller längs Göta kanal?

Vi på Upplevelsepaket strävar ständigt efter att upptäcka och erbjuda nya spännande destinationer att uppleva. I dag är vårt geografiska område för våra paketupplevelser norra och södra Västergötland med Göta Kanal och vackra Tivedens Nationalpark, Östergötland längs Göta Kanal, utmed vackra Siljan i Dalarna, Österlen med sin underbara kust och fantastisk cykling.

Vi har även paketupplevelser på Bornholm och Gotland, Öland och Åland. Upplev en fantastisk cykelsemester i fantastiska Sverige.