Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat för att kunna utnyttja funktionerna på den här sidan fullt ut. Läs här om hur du går tillväga

Bokning, betalning & villkor

Så här går det till att boka via vår hemsida:

Onlinebokning

1

Välj en resa ur vårt sortiment och klicka på bokaknappen. I det efterföljande bokningsformuläret anger du alla nödvändiga kontaktuppgifter mm. Här har du även möjlighet att välja att dela upp betalningen mellan flera personer om ni är ett sällskap som bokar tillsammans.

Välj resa Välj anal personer Ev. uppdelad betalning Boka
 
2

Du får sedan en automatisk kvittens via e-post att vi tagit emot din bokning.

3

Inom ca 3 arbetsdagar har vi manuellt granskat din bokning. Är allt OK skickar vi en bokningsbekräftelse till din e-postadress tillsammans med betalningsinformationen och övriga instruktioner. Genom att betala 30% på totalbeloppet bekräftar ni bokningen inom 30 dagar. Är ni flera som delar på det totala beloppet så behöver resp inbetalare göra en 30% inbetalning på sin del av beloppet plus eventuellt avbeställningskydd.

Välj resa Välj anal personer
 
4

Senast 30 dagar innan avresa så ska det totala beloppet vara inbetalt varpå vi mailar er era vouchers. En vouchern är en värdehandling och ett bevis på att du har köpt en viss resa hos oss. Vouchern ska skrivas ut och tas med och gäller som betalning för ditt hotellrum, din aktivitet eller liknande beroende på vad du har bokat.

Senast 30 dagar innan avresa Slutbetalning Vouchers via e-post Skriv ut vouchers
 

Bokning via telefon

1

Ni ringer och bokar på telefon 0506-125 00. Vi registrerar er bokning och skickar sedan en bekräftelse till er. Ni väljer själva om ni vill ha informationen via e-post eller vanlig post.

2

Genom att betala 30% på totalbeloppet bekräftar ni bokningen inom 30 dagar. Är ni flera som delar på det totala beloppet så behöver resp inbetalare göra en 30% inbetalning på sin del av beloppet plus eventuellt avbeställningskydd.

3

Senast 30 dagar innan avresa betalar ni resterande summa och då skickar vi voucher till er. Vouchern ska tas med och gäller som betalning för ditt hotellrum, din aktivitet eller liknande beroende på vad du har bokat.

Sista minuten

Vid sen bokning, mellan 12 och 40 dagar före avresa, vill vi att beloppet betalas inom 5 dagar efter att ni erhållit bekräftelsen. Vid bokning med färre än 12 dagar före avresa vill vi att beloppet betalas in direkt.

Betalning

Betalning sker på vårt bankgironr. 5705-9065, AB Resespecialisten Utmed Göta Kanal. Glöm inte att ange bokningsnr.
Betalning från utlandet görs på: BIC: SWEDSESS IBAN: SE39 8000 0829 9090 4407 4962

Resegaranti

Vi har resegaranti så hos oss är du trygg! Resegarantin är ett skydd för dig och innebär att du kan söka ersättning om din resa ställs in eller avbryts, vanligen på grund av att reseföretaget går i konkurs. Kontakta Resegarantinämnden för mer information på tel 08-700 08 00. Eller läs mer om resegarantin här