Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat för att kunna utnyttja funktionerna på den här sidan fullt ut. Läs här om hur du går tillväga

Om oss & Kontakt

Urban och Yvonne

Här finns vi:

Prästgården i Töreboda
Nygatan 2 
545 32 Töreboda

Tel: 0506-125 00
E-post:info@upplevelsepaket.se

Vilka är vi?

Företaget AB Resespecialisten Utmed Göta Kanal bildades år 1990 av syskonparet Urban Brånfelt och Yvonne Brånfelt men då hade bolaget ett annat namn, AB Brånis Sport. Företaget bedrev på den tiden detaljhandel med sport- och fritidsartiklar.

År 2000 tog vi steget ut i resebranchen med cykelpaket utmed Göta Kanal. Sedan dess har vi både breddat vårt utbud till resor och upplevelser i stora delar av Sverige till att erbjuda boende och mat på våra egna anläggningar Pensionat Prästgården i Töreboda och Jonsboda Camping utmed Göta Kanal. 

Vår affärsidé är att marknadsföra och sälja upplevelsepaket där vi genom kvalitet och service ska vara bäst, och vara det enda kompletta alternativet för total avkoppling och naturupplevelse för kunden. Våra upplevelsepaket innehåller aktiviteter såsom cykel, kanot, passagerarbåtar samt golf.

Vi har vårt säte i Töreboda som ligger vid Göta Kanal i norra Västergötland, cirka 15 km öster om Mariestad eller drygt 40 km norr om Skövde. Töreboda ligger också vid västra stambanan och har många dagliga direkta avgångar både till och från Stockholm, Göteborg, Skövde och Jönköping.

Vill du komma i kontakt med oss så använd formuläret nedan.

Ärende
Namn*
Företag
Telefonnr**
E-postadress**
Spamfilter
* Obligatoriskt fält
** Minst ett kontaktsätt måste anges