Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat för att kunna utnyttja funktionerna på den här sidan fullt ut. Läs här om hur du går tillväga

3-dagar Cykelweekend i hjärtat av Dalarna

ID DS2 | Dalarna Siljan

3dagar
Cykel

Sammanfattning

Ett cykelpaket i det vackra Dalarna. Cykelsemestern kommer att ta er från Mora till Rättvik och Tällberg med sina vackra träbyggnader. Det finns mycket att se och besöka i detta genuina och vackra Dalarna. Cykelpaketet startar och slutar i Mora. Alla dagar bor ni på bra hotell och ni äter gott. Upplev Vasaloppets historia på Vasalopps museumet och upptäck Zorn på den vackra utställningen.

Startdagar

Alla dagar

Ingår

2 st Hotellnätter
2 st Frukostbuffé
2 st Middagar 2-rätters
1 st 1 st 7-växlad damcykel inkl. cykelkorg (från 13 år)
1 st Karta
1 st Färdbeskrivning

Paketbeskrivning

Dag 1 (50km)  Mora - Rättvik
Cykelsemestern startar i Mora  där ni hämtar ut era cyklar. På vägen passerar ni Nusnäs där Dalahästarna  tillverkas. Cykelpaketet tar er utmed Siljan som er närmsta granne. I Rättvik så måste ni ta en promenad på den världsberömda bryggan, Långbryggan som sträcker sig hela 625 meter ut i Siljan. Ni checkar in på Hotell Lerdalshöjden med sin fantastiska utsikt över Siljan. Ni kommer att få en smakupplevelse och en skön säng. Hotell Lerdalshöjden är kända för sin mat. Under dessa två dagar kommer ni att bli bjudna på 2-rätters middagar.

Dag 2 (25 km)  Rättvik - Tällberg - Rättvik
Efter frukostbuffén så går cykelsemestern vidare mot nya upplevelser. Er andra dag bär det av till Tällberg som ligger fantastiskt vackert utmed Siljan. Här är alla hus och byggnader byggda av trä och de flesta är timmerhus. På kvällen är det åter dags för en god 2-rätters middag.  

Dag 3 (50 km)  Rättvik - Mora
Ni kommer att cykla på småvägar som går intill Siljan. Efter Nusnäs så är det inte långt kvar till Mora.  

 

Prislista

Period Vuxen 8–12 år 2–7 år
Sommar
1 maj – 31 aug
4400 SEK 3000 SEK 3000 SEK

Kampanjer

10% rabatt om du bokar innan 2019-01-31.

Tillägg/avdrag Pris
Enkelrumstillägg 600 SEK
Barnsits 120 SEK
Cykel avdrag -300 SEK
Avbeställningsskydd 200 SEK
Mora Hotell & Spa Extra natt i dubbelrum för 2 personer 2080 SEK
Mora Hotell & Spa Extra natt Enkelrum 1540 SEK

Om ni har åkt lång väg för att komma till Mora så kan det vara skönt att ta en extra natt i Mora innan er cykelsemester börjar. Vi hjälper er gärna med en extra natt i Mora.