Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat för att kunna utnyttja funktionerna på den här sidan fullt ut. Läs här om hur du går tillväga

Golfpaket inkl. hotell i Töreboda vid Göta kanal

ID VGT8 | Göta Kanal

2dagar
Golf

Sammanfattning

En av Sveriges vackraste golfbanor! Töreboda Golfbana har enligt golfentusiaster från hela världen ett synnerligen attraktivt läge vid Månsarudssjön. Hål 10 kvalar in på listan över Europas 100 bästa hål och bland de fem bästa i Sverige. I golfpaketet ingår det greenfee på Töreboda Golfbana, logi med frukost på Pensionat Prästgården med sina mysiga famljära rum samt middag på närbelägen restaurang.

Startdagar

Alla dagar

Ingår

1 st Greenfe Töreboda Golfbana.
1 st Middag (2-rätters exkl. dryck)
1 st Övernattning på Pensionat Prästgården
1 st Frukostbuffé

Paketbeskrivning

Golfsemester utmed Göta kanal

Dag 1
Spela golf på Törebodas golfbana som är en av Sveriges vackraste 18-hålsbanor i kuperad seaside- och skogsmiljö. Natursköna Månsarud i närheten av Göta Kanal och Tivedens Nationalpark är en upplevelse för alla golfare. Efter en skön dag på golfbanan, checkar ni in på Pensionat Prästgården i Töreboda som ligger ca. 6 km. från Golfbanan. Man bor på övervåningen på Pensionat Prästgården i nyrenoverade hotellrum som går i herrgårdsstil. Middagen serveras på en närbelägen restaurang.

Dag 2
Frukosbuffén serveras på Pensionat Prästgården. Vid fint väder sitter ni i Prästgårdens mysiga trädgård. 

Innan färden hem kanske en cykeltur på den bilfria dragvägen längs Göta kanal - Sveriges blå band, kan locka. En upplevelse utöver det vanliga längs Göta kanal - Sveriges största kulturhistoriska byggnadsverk.

Prislista

Period Vuxen 8–12 år 2–7 år
Sommar
1 maj – 30 sep
1150 SEK 1150 SEK 600 SEK
Tillägg/avdrag Pris
Extra natt på Pensionat Prästgården del i dubbelrum 700 SEK
Enkelrumstillägg Pensionat Prästgården 400 SEK
Extra natt Enkelrum 900 SEK
Extra dag Greenfee 350 SEK

Ett tips!

Vill man njuta lite till av ledigheten kan man hyra en cykel och cykla utmed Göta kanal som är Sveriges finaste cykelled. Man cyklar hela tiden på bilfria vägar som går längs kanalen. En upplevelse utöver det vanliga längs Göta kanal - Sveriges största kulturhistoriska byggnadsverk.