Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat för att kunna utnyttja funktionerna på den här sidan fullt ut. Läs här om hur du går tillväga

Teambuildning med kräftfiske

ID VGT41 | Göta Kanal

4dagar
Cykel

Sammanfattning

Inför år 2017 utvecklade vi ett nytt Teambuildnings paket. Aktiviteten innehåller lugn cykling utmed Göta kanal och tembuildningsom sätter sina medarbetare på prov. Det här förslaget är på 4-dagar men naturligtvis så kan man korta ner eller ändra på paketets upplägg.

Startdagar

Alla dagar

Ingår

2 - nätter i 4-bäddsstuga inkl. sängkläder & handduk
1 - natt i Hotell del i dubbelrum
1 - Teambuildning
2 - Fika
1 - cykel
3 - Lunch inkl. dricka
2 - Middagar exkl. dryck
1 - kräftskiva
1 - Busstransport
1 - kanottur på Göta kanal
Kräftfiske
Servicepersonal som hjälper er under er vistelse hos oss.

Paketbeskrivning

Här nedan kommer ni att se ett förslag på ett Teambuildningspaket som vi hade förmånen att erbjuda år 2017.
Aktiviteten går i naturskön miljö utmed Göta kanal och Karlsborg som ligger intill Vättern. Naturligtvis så kan man ta bort eller lägga till med fler aktiviteter efter eget önskemål.

 

Dag 1 Cykling

Töreboda - Sjötorp - Jonsboda
Ni börjar dagen med att mötas upp på Pensionat Prästgården med en fika och en gemensam genomgång av Teambuildningen.
Alla får var sin 3-växlad cykel med cykelkorg och nu börjar cykelfärden mot Sjötorp som ligger alldeles intill Vänern. Turen till Sjötorp är 20 km. lätt cykling. Ni cyklar ca.1 meter från Göta kanal och det är helt bilfritt. Väl framme i Sjötorp så har vi dukat upp en Lunch på Paviljongen som ligger på en udde i vänern.Här har ni Göta kanals inlopp ena sidan och vänern på andra sidan. Efter Lunchen cyklar ni mot Jonsboda cafe & camping och den turen är på 27 km. lätt cykling. När ni kommer fram till Jonsboda så ska ni bo i deras campingstugor som ligger intill kanalen. Om ni är lite möra i kroppen efter dagens cykling så passa på att basta i deras vedeldade bastu och ta ett svalkande dopp i kanalen. Kocken bjuder på en grillbufé intill kanalen.

 

Dag 2 Teambuildning, kanot & kräftfiske

Dagen börjar med frukost som serveras i cafestugan som har varit en Brovaktarstuga.
Efter frukosten så blir det teambuildning för hela slanten. När ni har blivit satta på prov under förmiddagen så är det dags för lunch. Idag är det en aktivitetsdag. Efter lunchen så är det dags att förbereda kräftfisket. Ni agnar era kräftmjärdar och slänger ut dem från vår lilla hamn utmed Göta kanal. Efter fisket så tar ni en paddeltur på Göta kanals lugna vatten. Ingen risk att bli sjösjuk! På kvällen blir det kräftskiva med goda tillbehör.

 

Dag 3 Cykling - Karlsborg

Idag går cykelturen utmed Göta kanal och runt en sjö som heter Viken. Cykelsträckan är ca. 45 km. Runt sjön är det lite backigare men det är bra vägar att cykla på. Efter 35 km så bjuder vi på lunch i Forsvik intill Göta kanal.  Nu har ni bara 10 km till Karlsborg. Ni ska bo på Idas Strandgård och äta på Idas Brygga som är en av områdets bästa restauranger. 

 

Dag 4 Busstransport - Töreboda

Efter frukosten på Idas Brygga blir ni upphämtade av en buss för att ta er till Pensionat Prästgården i Töreboda. 

 

 

 

Ta kontakt med oss på Upplevelsepaket så hjälper vi er med er upplevelse.
Berätta vad ni vill göra för gruppresa så hjälper jag er med planering och allt därtill.

Ring mig på tel.076 - 5556514 / urban@upplevelsepaket.se

Urban Brånfelt