Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat för att kunna utnyttja funktionerna på den här sidan fullt ut. Läs här om hur du går tillväga

Upplev Kolmårdens Djurpark & Göta kanal i sommar på cykel

ID ÖGK8 | Göta kanal, Söderköping - Motala

3dagar
Cykel

Sammanfattning

Familjeäventyr i sommar med massor av roliga aktiviteter Detta paket är ett av flera fina Familjepaket som vi har i vårt program inför år 2018. I det här upplevelsepaketet får ni uppleva Kolmårdens djurpark och cykling utmed Göta kanal som är en av Sveriges populäraste cykelväg. Ni cyklar på helt bilfri cykelväg som går på den gamla dragvägen alldeles intill Göta kanal. Ni besöker Kolmårdens djurpark första dagen och andra dagen cyklar ni utmed kanalen. Ni bor och äter i det pittoreska Söderköping.

Startdagar

Alla dagar

Ingår

2 st Övernattningar i stuga på Korskullens Camping inkl. sängkläder & handduk (toalett & dusch i servicehus)
2 st Frukostbuffé
1 st Lunch
2 st Middagar (1-rätters exkl. dryck)
1 st Dags biljett till Kolmårdens Djurpark
1 st Cykel från 8 år
1 st Cykelkarta
1 st Färdbeskrivning

Paketbeskrivning

Dag 1 Söderköping - Norsholm - Söderköping

(Cykelsträcka 50 km)

Cykelpaketet utmed Göta kanal börjar i den pittoreska staden Söderköping. Cykelturen går utmed Göta kanal på bilfria vägar. Cykelsemestern tar er vidare mot  Norsholm, ta god tid på er för det är mycket vacker natur som ni kommer att se. I Norsholm väntar en god lunch på Kapten Billes. Sedan vänder man färden åter mot Söderköping där middagen avnjutes på kvällen och logi väntar på Korskullens Camping. 

Dag  2 Söderköping - Kolmårdens Djurpark - Söderköping  

Efter frukostbuffén i väderkvarnen på Söderköpings camping så är det dags att bege sig till Kolmårdens Djurpark som är nordens största Djurpark. Till Kålmårdens djurpark är det 45 km från Söderköpng. 
Djurparken är en riktig familjepark här finns alla vilda djur ni kan tänka er från små kryp till elefanter. 

Det finns mycket ni kan göra förutom att promenera i dem fina omgivningarna.
Delfinföreställning, Bamse teater, rovfågelvisning, karuseller, berg- och dalbanor och spännande djurguidningar är  några förslag på vad Kolmårdens djurpark har att erbjuda. På kvällen i söderköping blir ni serverade middag på
restaurang Å-Cafèet som ligger mitt i Söderköping.
 

Dag  3 Söderköping - Mem - Söderköping  

(Cykelsträcka 12 km)

Nu är det dags för frukost och sedan en cykeltur till Mem. Här mynnar Göta kanal ut i Östersjön och är slutmålet på kanalen. Vänd åter mot Söderköping när andan faller på. 

 

 

Prislista

Period Vuxen 8–12 år 2–7 år
Sommar
1 maj – 30 sep
3250 SEK 2950 SEK 2500 SEK
Tillägg/avdrag Pris
Avbeställningsskydd 200 SEK
Cykelavdrag -200 SEK